E-útdíj hírek, információk

Minden az E-útdíj fizetésről!

GPS járműkövetés

Mit is jelent pontosan a GPS műholdas járműkövetés?

A hétköznapi szóhasználatban a GPS (Global Positioning System) nem jelent mást, mint egy autóba telepíthető vagy gyárilag beszerelt navigációs berendezést. A GPS rendszer természetesen minden esetben a Föld körül keringő műholdak által sugárzott jelekből állapítja meg egy jármű helyzetét, ám egy autóba szerelt GPS műholdas helymeghatározó és nyomkövető rendszer már azokat a jeleket is képes közvetíteni, amelyeket a járműkövetéssel foglalkozó cégek szoftverei megkívánnak, hogy akár az üzemanyaglopások megakadályozása is megvalósuljon. Így a műholdas járműkövetés során a GSM hálózaton keresztüli kétirányú GPRS kommunikáció lehetővé teszi a berendezésekkel ellátott járművek és a diszpécserközpont közötti automatikus és ennek következtében folyamatos kapcsolatot, amely jelentős költségcsökkentést eredményez például a díjmentes üzenetváltás a sofőrökkel szolgáltatásunk igénybevételével.

A műholdas járműkövetés legfontosabb eleme – természetesen a műholdas GPS berendezésen túl – az általunk fejlesztett szoftver, hiszen ez nyit utat ügyfeleink flottakezelő feladataiból adódó megannyi igényének teljesítése előtt. Gyakorlatilag a GPS járműkövetés szoftveren múlik az, hogy az ügyfeleink hány olyan szolgáltatás vagy speciális járműkövetési funkció közül választhatnak, amely a költséghatékony flottakezelést támogatja.

Segítünk Önnek, hogy mi alapján válassza ki GPS járműkövetési szolgáltatóját!

Hogyan működik egy műholdas flottakezelő, vagy más néven GPS flottamenedzsment rendszer?

A járművekbe telepített hardver eszközeink alkalmasak arra, hogy a melléjük illesztett könnyen kezelhető szoftverek olyan információkat gyűjtsenek és dolgozzanak fel, amelyek közvetlenül és közvetve segítik az ügyfeleink flottamenedzsmentjét, költséghatékonyabb, racionálisabb működését, a gépjárművezetők ellenőrizhetőségét

Ismerjen meg részletesebben járműkövetési funkciókból a legtöbbet!

Hogyan érhetünk el költségcsökkentést a flottánk korszerű kezelése útján GPS műholdas járműkövető rendszerrel?

A cégre szabott járműkövetéssel, műholdas flottamenedzsmenttel eleve költségcsökkentés érhető el, hiszen könnyű belátni, hogy a diszpécserek és a sofőrök közötti díjmentes kommunikáció, az üzemanyaglopások megakadályozása, a járművezetők ellenőrizhetősége vagy az áttekinthető flottakezelés, járműkövetés mind ez irányba hat.

Tudjon meg többet, hogy működik a gyakorlatban a költségcsökkentés járműkövetéssel!

Hogyan könnyíti meg a GPS műholdas nyomkövető rendszer a flottakezelés adminisztrációs háttérmunkáit?

A könnyen használható – GPS műholdas járműkövetést biztosító – Webbase rendszerek, szoftverek lehetővé teszik a hatékony flottakezelés adminisztrációt, komoly terheket vesz le az irodai munkatársak válláról, miközben lényegesen pontosabban és megbízhatóbban váltják ki az élőmunkát, adminisztrációs munkát könnyítenek.

Mit kapok a Webbase GPS műholdas járműkövető rendszertől?

A GPS műholdas járműkövetés speciális funkcióinak köszönhetően ügyfeleink, a flottakezelők – igényeiknek megfelelően – több szolgáltatási csomag közül is választhatnak. Az Online valós idejű nyomkövetés alapszolgáltatásaink közé tartozik, csakúgy, mint az opciós elemeket is tartalmazó elektronikus menetlevél variációk. A piacon egyedülálló GPS műholdas nyomkövető szolgáltatásunk egyik leghasznosabb csomagja a flottamanagement részére az automatikus riasztás funkciók, amely logisztikai jellegű ugyan, mégis nagy segítséget jelenthet a különböző visszaélések megelőzése szempontjából.

A költéscsökkentés, a költséghatékony flottakezelés, a munkaerő kontroll, az automatikus riasztási funkciók, az egyszerű menetlevél kezelés vélhetően minden ügyfelünk érdeke, ezért javasoljuk a könnyen kezelhető szoftverrel vezérelt GPS műholdas járműkövető alkalmazását, amellyel költséghatékonyan nyomon követhető a járműhasználat, megvalósítható a járműazonosítás, így cégünk biztosítja a járműkövetési funkciókból a legtöbbet.

Segítünk Önnek, hogy miként valósíthat meg további költségcsökkentést GPS járműkövetéssel!

Mi a különbség járműkövetés és járműkövetés között?

Járműkövető rendszer, műholdas flottamenedzsment rendszer, GPS műholdas járműkövetés, hasonló fogalmak, sok cég forgalmaz ilyen termékeket. Ami megkülönbözteti a cégéket, hogy milyen plusz lehetőségeket, szolgáltatásokat, speciális járműkövetési funkciókat biztosítanak flottakövető rendszerük alkalmazása során, mennyire könnyen kezelhetőek a szoftverek, mennyire pontosak az adatok, amiket a flottakezelés adminisztráció során feldolgoz a flottamenedzser. A hatékony munkaerő kontroll, a gépjárművezetők ellenőrizhetősége ma már elképzelhetetlen ilyen járműkövető rendszer alkalmazása nélkül. Cégünk, a Secret Control GPS Kft. valós idejű GPS alapú járműkövető rendszereket kínál, melyről minden fontos információt megtalálhat weboldalunkon.

Online kalkulátor

Megtérülés kontra
beruházás

Tovább

Rendkívüli AKCIÓ

GPS szolgáltató váltása
Cseréljen, megéri!

Tovább

Viszonteladóknak